Beer / Bière
Beau’s
Lug Tread
Lagered Ale – 5.2%
Night Marzen
Amber Lager – 5.5%
Lug Tread 2.5%
Lagered Ale – 2.5%
Local Organic
Ale – 4.0%
Country Vibes
Amber Lagered Ale – 4.7%
Full Time IPA
IPA – 6.0%
Good Time
Session IPA – 4.0%
Beau’s Radler
Grapefruit – 2.5%
Wag the Wolf
White IPA – 5.0%
Porter
Porter – 5.6%
Feed the Jukebox
Milkshake IPA – 6.5%
Rachels’ Revenge
Kveik Fermented Ale – 5.1%
Barley Wine
Strong Ale – 10.0%
Halcyon Barrel house
Dark Designs
Imperial Wine Stout – 12.0%
Shifting Sands
Raspberry Sour Gold – 6.2%
Gravity Well
Sour Ale – 9.0%
Curse of Knowledge
Farmhouse Saison – 5.8%
Year Two
Anniversary Blend – 8.2%
Sticky Cow Oktinyfest Menu
Wurst und Bier – $15
Beer-braised knockwurst and caramelized onions, on a bed of locally made sauerkraut and served with warm Bavarian potato salad.
Bavarian Hunter’s Stew – $15
A hearty portion of braised beef and root vegetables in a rich red wine gravy.
Oktoberfest Chili – $13
Savoury, spicy sausage chili with beans. Topped with aged cheddar and served with a cheese bun.
Beer-baked Beans – $11
Vegetarian option.
Sticky Cow’s famous country beans, slow-baked in a special Oktinyfest lager-tomato sauce.
Menu Sticky Cow de l’Oktinyfest
Wurst und Bier – 15 $
Saucisse knackwurst braisée à la bière avec oignons caramélisés sur lit de choucroute locale accompagnée de salade de pommes de terre à la bavaroise chaude.
Ragoût du Chasseur à la Bavaroise – 15 $
Une copieuse portion de bœuf et de légumes braisés dans une riche sauce brune au vin rouge.
Chili de l’Oktoberfest – 13 $
Un savoureux chili à la saucisse épicée et aux haricots. Garni de cheddar fort et accompagné d’un petit pain au fromage.
Haricots à la Bière – 11 $
Option végétarienne.
Les célèbres haricots campagnards du Sticky Cow, lentement cuits dans une sauce tomate et lager spéciale de l’Oktinyfest.
Bakery of Heidi and Willy
Pretzel – $4
Black Forest Cake – $4
Brownie – $3
Apple Strudel – $3
Bakery of Heidi and Willy
Bretzel – 4 $
Gâteau Forêt Noire – 4 $
Brownie – 3 $
Strudel aux Pommes – 3 $